SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Saraycık İlkokulu

''The Last Nature Kids In My House''

Arıların büyülü dünyası hakkında ikinci çevrimiçi uzman davetimizi gerçekleştirdik.

"The Last Nature Kids in My House" projesi kapsamında düzenlediğimiz ikinci çevrimiçi uzman daveti, arılar ve arı ürünleri üzerine yoğunlaştı. Dr. Aslı Tanugur Samancı, arılar hakkında çocuklara son derece net ve etkileyici bir sunum yaptı. Sunum sırasında, arıların yaşam döngüsü, görevleri ve doğadaki önemleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Dr. Samancı, katılımcı öğrencilerin merak ettikleri soruları da içtenlikle yanıtladı ve onlarla etkileşim içinde oldu.

Etkinlik, farklı ülkelerden katılan öğrencilerin de ilgiyle takip ettiği ve katılım gösterdiği bir ortamda gerçekleşti. Dr. Samancı'nın bilgisi ve iletişim becerileri, öğrencilerin konuya olan ilgisini artırdı ve onların doğaya ve arıların yaşamına dair daha derinlemesine anlayış geliştirmelerine yardımcı oldu. Bu etkinlik, çocuklara doğal yaşamı daha yakından tanıma fırsatı sunarken, aynı zamanda çevre bilinci ve doğa koruma konularında farkındalık oluşturmayı amaçladı.

28-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 09:39 - Görüntülenme: 17