SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Saraycık İlkokulu

Saraycık İlkokulu

Saraycık Köyü/VezirköprüSamsun
Vizyon
Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.
1 ziraat mühendisi,2 öğretmen,1 subay,10 imam-hatip,5 memur
08.30-14.10
kalariferli
Okulumuz Samsun-Kastamonu anayolu üzerindedir.Ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz 120 hane olup 85 hanede ikamet vardır.Köy nüfusu 1020 olup tarım,hayvancılık ve balıkçılık yapılmaktadır.
İlçeye 30km,İle uzaklığı 140 km´dir.